Rólunk

Veled a középpontban!

Cégünk, a FOCUS INGATLAN több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak közreműködésével jött létre 2019-ben Kecskeméten.

A cég nem csak ingatlanok eladásával, bérbeadásával foglalkozik, hanem komplex, minőségi szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, színvonalas környezetben.

Rendkívül fontos számunkra mind a vevő, mind pedig az eladó érdekeinek szem előtt tartása, korrekt, biztonságos és kockázatmentes vételi folyamat garantálása. Ügyfeleinkkel minden esetben felkészült, területüket kiválóan ismerő szakemberek foglalkoznak.

Amennyiben ingatlana értékesítését egy olyan csapatra szeretné bízni, akik több éves szakmai tapasztalattal, és ennek köszönhetően az egyik legnagyobb ügyfélkörrel rendelkeznek, akik munkaidőn kívül és hétvégén is állnak készséggel az ügyfelek rendelkezésére, akkor hívjon minket bizalommal.

Szolgáltatásaink

Minőség - a kevesebb néha több
  • Ingatlanközvetítés (kizárólag sikerdíjas)
  • Értékbecslés készítése
  • Ügyvédi közreműködés , jogi tanácsadás
  • Teljes körű földhivatali ügyintézés
  • Ingyenes hitelügyintézés, pénzügyi szolgáltatások
  • Energetikai tanúsítvány készítése
  • Készpénzes ingatlan felvásárlás (garantált ajánlat)

Reméljük, hogy Ön is megtisztel bizalmával és szolgáltatásunkkal elégedett ügyfeleink körét fogja bővíteni.

Tanácsadóink adott területre és bizonyos ingatlantípusukra specializálódtak. Sem a múltban, sem a jövőben nem törekszünk a tucat, mennyiségalapú ingatlanközvetítésre. Szakértőink korlátozott számú ingatlannal és Ügyféllel foglalkozhatnak egyszerre, vagyis tisztában vagyunk a szakmai korlátokkal.

FOCUS INGATLAN

VELED A KÖZÉPPONTBAN!

Ügyfeleink mondták

VÁLOGASSON A LEGJOBB INGATLANAJÁNLATOKBÓL!

Partnereink

"

Küldje el ismerősének

Ingatlan ajánlatunk: Rólunk! Link: https://focusingatlan.hu/rolunk/