"
Posts Page

Rólunk

Veled a középpontban!

Ugye abban egyetértünk, hogy otthonunk az egyik legfontosabb és legszemélyesebb vagyontárgyunk? Életkörülményeink, családi helyzetünk és egyéb érzelmeink nagyban befolyásolják ingatlan vásárlással vagy eladással kapcsolatos döntéseinket.

A FOCUS INGATLAN Kecskemét és vonzáskörzetében található eladó és kiadó ingatlanokra specializálódott. Cégünk 2019-ben jött létre, de gyakorlatilag, már 2012 óta vagyunk jelen a piacon és nyújtunk ingatlanközvetítői és ehhez kapcsolódó teljes körű szolgáltatásokat.

Rendkívül fontos számunkra mind a vevő, mind pedig az eladó érdekeinek szem előtt tartása, korrekt, biztonságos és kockázatmentes vételi folyamat garantálása. Ügyfeleinkkel minden esetben felkészült, területüket kiválóan ismerő szakemberek foglalkoznak.

Amennyiben ingatlana értékesítését egy olyan csapatra szeretné bízni, akik több éves szakmai tapasztalattal, és ennek köszönhetően az egyik legnagyobb ügyfélkörrel rendelkeznek, akik munkaidőn kívül és hétvégén is állnak készséggel az ügyfelek rendelkezésére, akkor hívjon minket bizalommal.

Szolgáltatásaink

Minőség - a kevesebb néha több
  • Ingatlanközvetítés (kizárólag sikerdíjas)
  • Értékbecslés készítése
  • Ügyvédi közreműködés , jogi tanácsadás
  • Teljes körű földhivatali ügyintézés
  • Ingyenes hitelügyintézés, pénzügyi szolgáltatások
  • Energetikai tanúsítvány készítése
  • Készpénzes ingatlan felvásárlás (garantált ajánlat)

Reméljük, hogy Ön is megtisztel bizalmával és szolgáltatásunkkal elégedett ügyfeleink körét fogja bővíteni.

Tanácsadóink adott területre és bizonyos ingatlantípusukra specializálódtak. Sem a múltban, sem a jövőben nem törekszünk a tucat, mennyiségalapú ingatlanközvetítésre. Szakértőink korlátozott számú ingatlannal és Ügyféllel foglalkozhatnak egyszerre, vagyis tisztában vagyunk a szakmai korlátokkal.

FOCUS INGATLAN

VELED A KÖZÉPPONTBAN!

Ügyfeleink mondták

VÁLOGASSON A LEGJOBB INGATLANAJÁNLATOKBÓL!

Partnereink

Küldje el ismerősének
Ingatlan ajánlatunk: Rólunk! Link: https://focusingatlan.hu/rolunk/