Géró Gábor

Mobil: +36 30 295 3335
Email:  gero.gabor@focusingatlan.hu
Web: gerogabor.hu, focusingatlan.hu

Sikereimet, elégedett ügyfeleim mosolyában mérem!

Mára több mint egy évtizede fáradhatatlanul azon dolgozom, hogy nap mint nap támogassam ügyfeleim ingatlannal kapcsolatos döntéseikben.
Minden otthonunkkal kapcsolatos ügyünket életkörülményeink, érzelmeink és családi helyzetünk nagy mértékben befolyásolja. Így hiszem és vallom, hogy igazából nem egyszerűen ingatlanokat értékesítek, hanem sokkal inkább emberi élethelyzeteket oldok meg. 
Kecskemétet és az itt élő embereket is jól ismerem, így számomra a legfontosabb a korrekt és hosszú távon jól működő üzleti kapcsolatok kiépítése és fenntartása. 
Büszke vagyok rá, hogy az elmúlt évek alatt számtalan ügyfélnek tudtam segíteni, így talán ennek is köszönhetem, hogy sokan újra és újra megtisztelnek bizalmukkal, vagy jó szívvel ajánlanak más ismerősüknek vagy barátaiknak. Hiszem, hogy a kevesebb néha több, ezért nem vagyok híve a mennyiségi alapú ingatlanközvetítésnek, így egyszerre csak korlátozott darabszámú ingatlannal foglalkozom. 

Amennyiben otthona értékesítését vagy bérbeadását egy tapasztalt és lelkiismeretes szakemberre szeretné bízni, aki nagy ügyfélkörrel rendelkezik, akkor szívesen állok rendelkezésére!

Referenciáim
Ingatlanjaim

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE:

Compare listings

Compare